Je eigen e-mailadressen voor slechts 2,00 p/m

Iets waar je niet snel bij stil staat: een veilige mailbox met je eigen domeinnaam. Kies voor onze e-mail hosting en je bent er zeker van dat je berichten veilig zijn, de privacygevoelige inhoud ervan niet verkocht wordt aan adverteerders en jij je mailbox kan gebruiken zonder ongewenste pottenkijkers. 

Veilige mailbox
Eigen domeinnaam
10 emailadressen
Geen reclame
POP3 en IMAP
Gratis spamfilter
 
 

Waarom betalen voor een e-mailadres?

Veiligheid

De providers waar je een 'gratis' e-mailadres kan registreren bieden jou geen veiligheid. Er is een grote kans dat ze jouw berichten scannen op verkoopbare informatie. Deze informatie verkopen zij aan adverteerders die jou lastig vallen met reclames. Wij begijpen dat jouw mailbox van jou is en daar verder niemand in hoort te kijken.

Bedenk maar eens wat voor intieme en gevoelige informatie je verstuurd per e-mail. Deze informatie wil je niet met iedereen delen, laat staan met adverteerders. Bij ons ben je zeker van een beveiligde mailbox en weet je dat er niemand over je schouders meekijkt.

Gratis spamfilter

Als je jouw e-mailadres al wat langer gebruikt of deze bekender is op het internet, kan het voorkomen dat je last krijgt van ongewenste berichten. Het verwijderen van deze berichten kost onnodig extra tijd die je natuurlijk beter kan besteden. Bij ons heb je daarom standaard een spamfilter op je mailbox die ervoor zorgt dat ongewenste berichten, phishing e-mails of berichten met virussen gefilterd worden. Deze worden direct verwijderd of verplaatst naar de map 'ongewenste e-mail'. Zo ben je dus altijd verzekerd van een mailbox die op orde is.

Veilige webmail

Als je bij ons een mailbox afneemt, krijg je er een professionele en veilige webmail omgeving bij. Onze omgeving staat gelijk aan e-mailprogramma's die je op je PC, smartphone of tablet gebruikt, zoals bijvoorbeeld Outlook. Zo kan je alsnog genieten van al je favoriete functies, maar dan in een veilige omgeving.