Topkwaliteit Windows Server 

Als je voor Windows VPS kiest, ga je voor een krachtige server met veel flexibiliteit en snelheid tegen een aantrekkelijke prijs. Je kan kiezen uit Windows Server 2016 Standard Edition, Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition 64-bit (Generation 2 VM) of Windows Server 2008 R2 Datacenter Edition 64-bit. Voor de virtualisatie wordt gebruik gemaakt van de virtualisatie laag van Microsoft Hyper-V. Bovendien werken we samen met Microsoft om een snelle en stabiele server aan te kunnen bieden.

 

 

Small VPS
€ 14,95 p/m

 

Medium VPS
€ 19,95 p/m

 

Large VPS
€ 24,95 p/m

 

Aantal cores

 

1

 

2

 

2

 

Geheugen

 

1 GB

 

2 GB

 

4 GB

 

Swap geheugen

 

1024 MB

 

2048 MB

 

4096 MB

 

Schrijfruimte

 

75 GB SSD

 

150 GB SSD

 

175 GB SSD

 

Dataverkeer (per maand)

 

Onbeperkt

 

Onbeperkt

 

Onbeperkt

 

Uplink

 

1 Gbps

 

1 Gbps

 

1 Gbps

 

¹ IPv4 adressen

 

1

 

1

 

1

 

IPv6 ready!

 

ja

 

ja   ja  
Windows server inbegrepen    ja   ja    ja   
    Bestel   Bestel   Bestel  

 

Razendsnel

Een VPS Server van Keistadhost is voorzien van SSD opslag, voorzien van zware RAID controllers en de meest recente Intel Xeon CPU's.

Control Panel

Optioneel kunt u uw VPS configureren met het Directadmin control panel. Hiermee kunt u gemakkelijk zelf de server beheren, voor bijvoorbeeld het hosten van websites.

Hardware

De Windows virtual private servers zijn opgebouwd uit state-of-the-art HP servers welke op Nederlandse bodem staan.

Windows Server 2016

Waarom Windows Server 2016?

Met het nieuwste besturingssysteem kan sneller geïnnoveerd worden door de nieuwe Windows-container technologie, waarmee u cloud gebaseerde apps kunt implementeren en uitvoeren. Daarnaast worden er meerdere beschermingslagen gebruikt waardoor de beveiliging van het besturingssysteem verbeterd is. Ook heeft het besturingssysteem een mooie en duidelijke grafische gebruikersomgeving.

Snapshot

Maak eenvoudig een snapshot, momentopname, van uw server. Mocht u van plan zijn om nieuwe software, patches of upgrades te installeren dan kunt u indien nodig op een later tijdstip teruggaan naar die momentopname.

Back-up

Optioneel kunt u een back-up toevoegen. Met deze optie maken wij een dagelijkse back-up van uw VPS. Het verschil tussen een snapshot en een back-up is dat bij de back-up meerdere snapshots worden bewaard, zodat u deze later één op één kunt terugzetten.

WPI

Elke VPS Windows wordt geleverd inclusief de Web Platform Installer (WPI) van Microsoft. Met deze software, ontwikkeld en onderhouden door Microsoft, kunt u eenvoudig uw server inzetten als dedicated SugarCRM, Drupal, DotNetNuke, Wordpress of Umbraco server.

Dataverkeer

Op al onze VPS-en heeft u onbeperkt dataverkeer. Er is wel een Fair Use Policy van toepassing op het verbruik, bij excessief verbruik nemen wij contact op om u een passend aanbod te doen.